Φλερτ

Μια νέα μέθοδος φλερτ έχει καταφέρει να γίνει viral και μας έρχεται από την αγαπημένη πλατφόρμα του TikTok όπου και τα περισσότερα trends προκύπτουν πλέον!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο νέος τρόπος για να φλερτάρει κάποιος ονομάζεται “Triange method” και δυο πρόσωπα τα οποία έχουν βγει πρέπει να έχουν οπτική επαφή και να δείχνουν στο υποψήφιο αμόρε πως απολαμβάνουν το χρόνο που έχουν μαζί και πως μπορούν να έρθουν πιο κοντά ανταλλάσσοντας ένα φιλί.

Η συγκεκριμένη τάση θέλει τους δυο υποψήφιους εραστλες να κοιτάζονται για λίγα δευτερόλεπτα σε τρία σημεία του πρόσωπο και να σχηματίζουν ένα τρίγωνο με το βλέμμα τους.

@demitramia #trianglemethod #triangletrick ♬ heaven can wait – ✦

Κοιτάζουμε τα μάτια, κατεβάζουμε το βλέμμα στα χείλη και μετά στα μάτια! Τόσο απλό!

Σύμφωνα με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας αυτή μέθοδος του φλερτ έχει αποτελέσματα ενώ μια ειδικός στις ανθρώπινες σχέσεις, η Πάτι Γουντ αναφέρει πως :

“Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πέρα από την λεκτική επικοινωνία, να υπάρχει σύνδεση χωρίς λόγια. Μέσα από κινήσεις και βλέμματα. Με την τακτική αυτή, είναι πιο εύκολο να δώσεις χρόνο στο άλλο άτομο και να καταλάβεις αν είναι αμοιβαία όσα θες, για να προετοιμάσεις τη στιγμή του φιλιού”. 

Τσέκαρε και αυτά: