Φλερτ

Το φλερτ έχει γίνει πλέον πολύ μυστήρια υπόθεση και πολλές φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας, μας γουστάρει ή αν απλά είναι φιλικός μαζί μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Βγαίνεις με ένα πλάσμα το οποίο σου αρέσει και τα “λέτε καλά” αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου και μπερδεύεσαι με τα “μηνύματα” που στέλνει ενώ απολαμβάνεις ένα negroni!

 

Για αυτό είμαστε εδώ αγάπη! Για να λύσουμε κάθε απορία!

Πώς θα καταλάβεις ότι σε φλερτάρει και ποιες κινήσεις κάνει!

#1. Γέρνει προς το μέρος σου 

Είναι γυρισμένος,ή, προς το μέρος σου και ο κορμός του/της δεν είναι στο πλάι! Έτσι δείχνει πως είναι “ανοιχτός/ή” προς εσένα και θέλει να μάθεις πράγματα για αυτόν/ή.

#2. Σε κοιτάζει για πολλή ώρα 

Μιλάτε και δε σταματά να σε κοιτάζει στα μάτια και να χαμογελά! Δε θέλει και πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να καταλάβεις ότι σε γουστάρει!

#3. Προσπαθεί να σε αγγίξει 

Όταν ένας άνθρωπος μας αρέσει, ένα από τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε είναι να τον αγγίζουμε! Επομένως, αν δεις ότι προσπαθεί να σε ακουμπήσει, τα πράγματα είναι καλά!

#4. Χάνει τα λόγια του

Δεν το έχουν όλοι με το φλερτ! Αλλά όταν κάποιος σε γουστάρει πραγματικά, μπορεί να χάσει τα λόγια του γιατί δεν ξέρει εκείνη τη στιγμή πώς να διαχειριστεί αυτό που νιώθει!

 

Τσέκαρε και αυτά:

Ταξίδια 2023 : Τα tips που πρέπει να ξέρεις

Καλάβρυτα : Γέμισαν κόσμο τα Χριστούγεννα