Φοίβος Παπαδάκης

O Φοίβος Παπαδάκης είναι Έλληνας δημοσιογράφος ο οποίος έχει δημιουργήσει το δικό του site και είναι ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας της εκπομπής “Μεσημέρι με τη Μάριον” η οποία προβάλλεται μέσω της συχνότητας του OPEN! Προέρχεται από μια οικογένεια που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της δημοσιογραφίας και έχει χαράξει το δικό του μονοπάτι στο χώρο ενώ τον βλέπουμε να εμφανίζεται στο λαμπερό show “J2US” όπου μαζί με την Χριστίνα Μαραγκόζη ξεσηκώνουν τους πάντες. Και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό και χαλαρό δημοσιογράφο, ο οποίος θέλει να ενημερώνει τον κόσμο μέσω του ρεπορτάζ που κάνει και ο πατέρας του, Γιώργος Παπαδάκης και η μητέρα του, Τίνα είναι πολύ περήφανοι για τη μέχρι τώρα πορεία του.

Φοίβος Παπαδάκης – Βιογραφικό, Instagram, η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και η όμορφη σχέση

Aπό την ηλικία των 18 ετών ασχολείται ενεργά με τη δημοσιογραφία και ως γνωστόν είναι γιος του Γιώργου Παπαδάκη. Και είναι ένα βαρύ όνομα το οποίο όμως δε στοιχειώσει ποτέ τον Φοίβο Παπαδάκη αλλά οι σχέσεις τους είναι τόσο καλές, που στηρίζουν ο ένας τον άλλον σημαντικά και αυτό έχει σημασία.

Είναι 31 ετών και είναι ο μεγαλύτερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη και της Τίνας Παπαδέλη. Έχει αποφοιτήσει από το Καποδιστριακό και έχει κάνει και σπουδές στην Αγγλία.

Πρώτη φορά εμφανίστηκε στην τηλεόραση ως καλεσμένος σχολιαστής στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” και συμμετείχε στις ομάδες γνωστών site μέχρι να δημιουργήσει το δικό του.

Του αρέσει πολύ η μουσική και όπως έχει δηλώσει είναι η ψυχοθεραπεία του.

Η σχέση με τη σύντροφο του και το Instagram

Ο Φοίβος Παπαδάκης διατηρεί σχέση με την Αλίκη Μαρία Νούση και μαζί έχουν δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο δεσμό ο οποίος είναι αξιοζήλευτος, καθώς λατρεύουν ο ένας τον άλλον. Στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται στιγμές τους στα social media.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός πως υπάρχουν τόσο ευτυχισμένα ζευγάρια.

Στο Instagram δείχνει πολλές στιγμές του από την καθημερινότητα του, την εκπομπή που συμμετέχει αλλά και τις διάφορες εξορμήσεις του.

Τσέκαρε και αυτά: