«Φοράω Ελλάδα» είναι το σύνθημα όλων όσων αγαπούν τη μόδα και θέλουν να στηρίξουν τους Έλληνες σχεδιαστές στην προσπάθεια τους να μας προσφέρουν ότι καλύτερο υπάρχει!

Εσύ επιλέγεις Έλληνες σχεδιαστές για να ντυθείς; Αν όχι, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να τσεκάρεις τους εξαιρετικούς ανθρώπους που ασχολούνται με τον χώρο της μόδας στην Ελλάδα και να κάνεις moto σου το σύνθημα «Φοράω Ελλάδα».

Η εταιρεία Eleven11 δημιούργησε μια καμπάνια η οποία έχει ως σύνθημα τη φράση «Φοράω Ελλάδα» με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την ελληνική μόδα αλλά και να μας δείξει πόσο σημαντικό είναι να στηρίξουμε τους σχεδιαστές που ζουν στη χώρα μας και προσπαθούν να μας ντύσουν με τα καλύτερα.

Σίγουρα, το fast fashion έχει καταφέρει να «επισκιάσει» λίγο τη δυναμική που διαθέτουν οι Έλληνες designers αλλά είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε ελληνικά brands και δημιουργούς, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα οι δημιουργίες τους ράβονται στην Ελλάδα και επιλέγουν εξαίσια υλικά για να φτιάξουν ρούχα τα οποία μπορούμε να φορέσουμε.

Τσέκαρε το video:

Τσέκαρε και αυτό: Ζώδια: Ποιοι είναι οι «ψυχές» της παρέας