Φωτιά

Μόνο ως αριστούργημα γραφικότητας θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα για την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη.

 

Σύμφωνα με αυτό το πρωτοσέλιδο λοιπόν η φωτιά στην Πεντέλη δεν ήταν ούτε έργο εμπρηστών ούτε ένα τυχαίο τραγικό γεγονός! Αλλά για όλα αυτά που έγιναν φταίει ο Σατανάς! Ο γνωστός ο Σατανάς όχι ο άλλος τύπου Λούσιφερ.

Ναι καλά διαβάσατε, αλλά έχει και συνέχεια. Η φωτιά στην Πεντέλη ξέσπασε στις 19 Ιουλίου, αλλά κάτι έγινε πριν και πυροδότησε αυτό το πράγμα.

Κι αυτό το κάτι ήταν η συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ στις 16 Ιουλίου! Και πως το έκαναν αυτό; Οι 50.000 θεατές που βρίσκονταν εκεί συμμετείχαν άθελά τους κάποιοι, σε δαιμονική επίκληση υπό τη μουσική Μπαφομέτ.

Αυτό που λέτε και δεν ξέραμε εμείς οι αδαείς, εξόργισε τον Θεό! Αυτή η συναυλία λοιπόν των Iron Maiden για να ξέρετε ήταν μια επίκληση προς το Θηρίο 666. Και αφού ο καλός Θεός τα είδε όλα αυτά μέσα στο ΟΑΚΑ κιόλας έγινε έξαλλος και ξέσπασε την οργή του στην Αττική με τη φωτιά στην Πεντέλη.

Δείτε αυτό το πρωτοσέλιδο που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά!

 

Φωτιά

Και για να κλείσει όμορφα αυτά που ζούμε έγινε και έκκληση μέσω του πρωτοσέλιδου στον Αρχιεπίσκοπο να κάνει καμία λιτανεία προκειμένου να μας λυπηθεί ο Θεός.

Δεν περιγράφω άλλο… αλήθεια!

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό:

Γιάννης Πλούταρχος: Το music video της νέας του επιτυχίας