Survivor

Η Τετάρτη έφτασε! Και όπως όλοι ξέρουμε, οι παίκτες του Survivor βρίσκονται απέναντι από τον Γιώργο Λιανό και περιμένουν να μάθουν ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Οι κόντρες που έχουν αναπτυχθεί στην καλύβα των Μπλε συνεχίζονται και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος δε θέλει να τον βλέπει! Και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί!

Ποιος θα αποχωρήσει

Ο Απόστολος Ρουβάς, η Τζο Μαριδάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή είναι τα τρία πρόσωπα τα οποία κλήθηκαν να ζητήσουν τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού έτσι ώστε να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο! Και πλέον τα πράγματα έχουν οριστικοποιηθεί!

Τα spoilers είναι πολλά και στον Άγιο Δομίνικο τα στόματα έχουν ανοίξει! Ένα είναι το πρόσωπο που θα φύγει και σίγουρα θα μείνουν άφωνοι οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού!

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Μυριέλλα Κουρεντή θα είναι αυτή που θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού γιατί πλέον έχει κουράσει το κοινό και δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει αλλά δεν είναι λίγα τα πουλάκια του Αγίου Δομίνικου που μαρτυρούν ότι ίσως δούμε τον Απόστολο Ρουβά να φεύγει τελικά από το νησί!

Όπως και να έχει, το κοινό φαίνεται να έχει συμπαθήσει τη Τζο και η πραγματική μάχη παίζεται ανάμεσα στους δυο celebrities! Περιμένουμε να δούμε!

Όποιος και να φύγει θα προκαλέσει αναστάτωση στους παίκτες, αλλά είναι διαφορετικό να φεύγει ένας “παλιός”!

Τσέκαρε και αυτό: Ηλίας Καρελλάς: Το εξαιρετικό βιβλίο για παιδιά