Φωτογραφίες για Instagram

Θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες για Instagram αλλά έχει κολλήσει το μυαλό σου και δεν ξέρεις σε ποια μέρη της Αθήνας να βρεθείς για να τραβήξεις εκείνη την εικόνα που θα γεμίσει το feed σου με όμορφα χρώματα και κάτι ιδιαίτερο;

Η Αθήνα όπως και όλες οι πόλεις στην Ελλάδα, είναι πανέμορφη και κάθε γωνιά “κρύβει” ένα “μυστικό” το οποίο αξίζει να φωτογραφήσεις και να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία!

Ποια μέρη, είναι λοιπόν αυτά που θα μπορούσαν να σου δώσουν έμπνευση και να ξεκινήσεις να τραβάς φωτογραφίες:

#1. Γκάζι

Στο Γκάζι υπάρχουν πανέμορφες γωνιές όπου μπορείς να φωτογραφηθείς. Εδικά, στα σοκάκια που έχει στην πλατεία μπορείς να κάνεις “παπάδες” ενώ η Τεχνόπολις είναι πανέμορφη το βράδυ.

#2. Ομόνοια

Όσο περίεργο και αν σου φάνιεται, η Ομόνοια έχει αναβαθμιστεί με το νέο συντριβάνι και είναι υπέροχη το πρωί. Πάρε ένα καφεδάκι από την εταιρεία εστίασης που σου αρέσει και βγάλε τις ανάλογες φωτογραφίες. Μην ξεχνάς πως γύρω από την Ομόνοι υπάρχουν και μαγαζιά που ανήκουν σε ανθρώπους από άλλες χώρες οι οποίοι σε περιμένουν να φωτογραφίσεις αλλά και να δοκιμάσεις τις γεύσεις που προτείνουν.

#3. Διονυσίου Αεροπαγίτου

Ένας δρόμος λατρεμένος! Περπατώντας το συγκεκριμένο δρόμο θα δεις πολλές εικόνες οι οποίες είναι για φωτογραφία! Βγάλε selfie έξω από το μουσείο της Ακρόπολης, καθώς περπατάς και φτάσε μέχρι το Θησείο! Σίγουρα θα μαζέψεις πολύ υλικό!