Φωτογραφική μηχανή

Η φωτογραφική μηχανή ήταν η συσκευή που χρησιμοποιούσαμε κατά το παρελθόν για να απαθανατίσουμε τις ιδιαίτερες στιγμές μας. Αλλά μπήκε πολύ γρήγορα στη ζωή μας η συσκευή τηλεφώνου όπου μέσω αυτής τραβάμε εικόνες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ξεχάσαμε αυτά που κάναμε στο παρελθόν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Gen Z γενιά είναι αυτή που ορίζει πλέον τα περισσότερα trends και το 2023 είναι αυτό όπου θα δούμε την “άνοδο” της παλιάς φωτογραφικής μηχανής καθώς έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση στο Tiktok.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ©.Mayochan (@mayochaann)

Οι νεολαίοι του 2023 επιλέγουν να βγάλουν φωτογραφίες με cute συσκευές τις οποίες oι millennials σνόμπαρας στο παρελθόν και στο TikTok γίνεται ένας μικρός χαμούλης με τις εικόνες που βγάζει η φωτογραφική μηχανή που έχουν στην κατοχή τους οι genzers.

H Gen Z γενιά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μόδα και στα trends των ’90s καθώς πολλοί είναι οι οίκοι μόδας και τα fashion brands τα οποία επαναφέρουν πράγματα του παρελθόντος τα οποία μπορεί να έχεις ήδη στην ντουλάπα σου, αν ανήκεις σε μια άλλη γενιά.

Κάπως έτσι λοιπόν, η selfie με ένα κινητό τηλέφωνο θεωρείται passe και οι φωτογραφικές μηχανές μπαίνουν στη ζωή μας ξανά!

Τσέκαρε και αυτά: