Φρέντυ Καλομπράτσος

Έφτασε η στιγμή που ο γνωστός και πολύ αγαπημένος guru του μακιγιαζ, Φρέντυ Καλομπράτσος θα εμφανιστεί σε επεισόδιο του GNTM και μόλις μάθαμε πως θα τον δούμε ως guest κριτή, τσιρίξαμε γιατί είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν και είναι μέσα στην καρδιά μας!

Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά, ο make up artist, έκανε πρώτα σπουδές στα Οικονομικά της Ανωτάτης Βιομηχανικής του Πειραιά και έπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με την πραγματική του αγάπη που είναι το image making!

O Φρέντυ Καλομπράτσος μετακόμισε στο Λονδίνο το 1988 όπου και έμεινε για τέσσερα χρόνια. Σπούδασε κομμωτική στον VIDAL Sassoon και μακιγιάζ στη Glauca Rossi. Παράλληλα, έκανε σεμινάρια styling γιατί ήθελε να έχει “ολοκληρωμένο το πακέτο”.

Η πρώτη του μεγάλη συνεργασία, όταν επέστρεψε στην Αθήνα το 1991 ήταν με τον γνωστό σχεδιαστή Βασίλη φούλια, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει editorials και μεγάλες καμπάνιες ενώ ανέλεβε creative director of Makeup Artistry σε μεγάλα brand καλλυντικών.

Έχει συνεργαστεί με οίκους όπως :

  • Maison Martin Margiela
  • Chloé
  • Roberto CavalliAlexander McQueen
  • Balenciaga, και άλλους πολλούς γνωστούς οίκους μόδας

Μάλιστα, το 2000 συνεργάστηκε με τον όμιλο της Estee Lauder και έπειτα πήγε στη MAC Ελλάδος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Δημιούργησε ομάδες που κατάφεραν να κάνουν τις γυναίκες να γίνουν φανατικές θαυμάστριες των brands που είχε αναλάβει και το 2005 αποφάσισε να δημιουργήσει την πρώτη του σχολή, τη Freddy MakeUp Stage!

Πολλά ονόματα τα οποία είναι σούπερ hot στη βιομηχανία των καλλυντικών και του beauty στην Ελλάδα πέρασαν από τη σχολή του και συνεργάζονται επίσης με γνωστούς σχεδιαστές και brands.

Το επόμενο βήμα είναι σχεδόν αναμενόμενο… 2005…. Η εμπειρία και η τεράστια επιτυχία του γίνονται “ΣΧΟΛΗ”, η FREDDY MAKEUP STAGE. Μια σχολή, από την οποία ξεκίνησαν τα μεγαλύτερα ονόματα που απασχολούν σήμερα το χώρο του μακιγιάζ και που, η απορρόφηση φτάνει τουλάχιστον το 80% μετά την αποφοίτησή τους.

Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να τα επιβλέπει όλα, δίνει χώρο στα νέα ταλέντα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό εκείνων που θα θελήσουν τη βοήθεια του! Όσο για το ταλέντο του, είναι σε άλλο επίπεδο και θα μπορούσαμε να πούμε πώς είναι ένας καλλιτέχνης με πινέλα που ξέρει πως να αναδείξει την ομορφιά κάθε γυναίκας!

Τσέκαρε και αυτά :

Παιδικό βιβλίο: Από το ΠΙΟΠ από τον Ιωάννη Μιχαήλ

Σχέσεις : Πώς θα καταλάβεις ότι σε δουλεύει