funky_buddha
Φωτογραφία από το επίσημο account στο Facebook της εταιρείας.

Η Funky Buddha ιδρύθηκε το 2003 από δύο νεαρά αδέλφια, τα οποία είχαν και εξακολουθούν να έχουν ως όραμα την κατασκευή άνετων ποιοτικών ρούχων σε προσιτές τιμές, τα οποία απευθύνονται στον κόσμο που θέλει να νιώθει πραγματικά καλά με το σώμα του, αλλά και να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The best summer outfits by @dimitris_tatarakis Find them all in stores and online! #FunkyBuddha_ #new_collection #wespeaksummer #staypositive #wespeakbeyondfashion •Special Thanks to @studioreskos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Funky Buddha (@funkybuddha_) στις

Η μεγάλη ανταπόκριση των πελατών το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου για τα tees και τα σορτς του γνωστού ελληνικού brand, επιβεβαίωσαν τη μελλοντική ανάπτυξή του και αποτέλεσαν την αρχή για την funky αποτύπωση της εταιρείας στο μυαλό των καταναλωτών.

Φτάνουμε στο σήμερα και η Funky Buddha έχει καταφέρει να επεκταθεί σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, ενώ παράλληλα διαθέτει 400 συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσα σε αυτά τα καταστήματα μπορεί κάποιος να βρει μία τεράστια γκάμα από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα.

Όλα τα ρούχα της εταιρείας κρύβουν από πίσω την φιλοσοφία της, η οποία βασίζεται στα ταξίδια, στη μουσική, στην τέχνη, στη διαφορετικότητα και στην αγάπη προς το περιβάλλον, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις και αποτυπώνοντάς τες με τις πιο πρωτοποριακές ιδέες.

FUNKY BUDDHA.. Η καλύτερα FUNKY ΡΟΥΧΑ για FUNKY ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!

@vangeliskafasis, Travel & Fashion enthusiast