Γαιδουράκι

Ένα γαιδουράκι θανατώθηκε όχι γιατί αρρώστησε, όχι γιατί έπεσε θύμα μίας συγκυρίας της φύσης, όπως το να του επιτεθεί ένας λύκος, αλλά γιατί αυτό που κυριαρχεί πάνω στη Γη και λέγεται άνθρωπος, αποφάσισε να σπάσει την πλάκα του μαζί του.

Το μικρό γαιδουράκι από τη Ζίτσα, το οποίο δέθηκε πισθάγκωνα σαν να το πήγαιναν στο εκτελεστικό απόσπασμα και το έσερναν στο δρόμο, ενώ αυτό ξεμάτωνε κυριολεκτικά πάνω στην άσφαλτο δεν μπορεί να αντέξει.

Πονάει τρομερά από τα πολύ σοβαρά τραύματά του! Δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Έχει υποθερμία και οι ειδικοί επιστήμονες που βρέθηκαν κοντά του και το εξέτασαν, ήταν δυστυχώς σαφέστατοι.

Πρέπει να γίνει ευθανασία για να μην ταλαιπωρείται το ζώο, ήταν η απόφαση! Το ζωο; Αυτό ή εμείς άραγε;

Το ζώο άνθρωπος που είναι ενδεχομένως και εκ του αποτελέσματος ότι πιο χυδαίο έχει πατήσει στον πλανήτη Γη, αποφάσισε να βασανίσει αυτό το πλάσμα! Αυτό το πλάσμα και τώρα αυτά τα υπέροχα μάτια που έχουν όλα τα ζώα, αλλά και τα γαιδουράκια ειδικότερα σφάλισαν.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το γαιδουράκι που θανατώθηκε τελικά! Θλιμμένο, πονεμένο, αλλά υπομονετικό στον πόνο και το μαρτύριο. Τα ζώα πάντα νιώθουν! Ξέρει ότι το τέλος είναι κοντά και με τεράστια αξιοπρέπεια αναμένει! Μία αξιοπρέπεια που ελάχιστοι ζώα άνθρωποι έχουν! Μόνο ελάχιστοι την έχουν και αυτοί είναι σκέτο άνθρωποι, όχι ζώα άνθρωποι.

 

Το γαιδουράκι αυτό δεν είναι το μοναδικό ζωντανό πλάσμα που ο άνθρωπος βασανίζει έτσι για την πλάκα του! Έτσι για να τονώσει τον ηλίθιο εγωισμό του. Για να νιώσει ότι είναι πανίσχυρος ενώ είναι ένα τίποτα στην ουσία.

Και γιατί οι άνθρωποι δεν κοιτούν τα χάλια τους, δεν τρέχουν να διορθώσουν τη μαύρη ψυχή τους, ένα πλάσμα αυτή τη στιγμή πρέπει να πεθάνει! Γιατί; Συγγνώμη για τη φράση μου αλλά γιατί είναι ο άνθρωπος είναι σκατόψυχο πλάσμα!

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό:

Ηνωμένο Βασίλειο : Το εστιατόριο που βρίζει τους πελάτες