Γαλλία

Γαλλία : Ότι ο κόσμος δεν πάει καλά το ξέρουμε ήδη και δυστυχώς μαθαίνουμε καθημερινά για πράγματα τα οποία προκαλούν τον απόλυτο αποτροπιασμό και αναρωτιόμαστε αν τελικά η σύγχρονη κοινωνία θα μπορέσει να “σωθεί”!

Στη Γαλλία, κάποιοι ψαράδες αποφάσισαν πως πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα άψυχα κορμιά δελφινιών για να περάσουν τα δικά τους ομοφοβικά μηνύματα και χάραξαν τη λέξη “pede” που σημαίνει ομοφυλόφιλος πάνω τους! ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν ακτιβιστές που συμμετέχουν στο παράρτημα της ΜΚΟ Sea Shepherd της Γαλλίας, ισχυρίζονται πως ψαράδες επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα νεκρά δελφίνια για να προβούν σε μια δική τους διαμαρτυρία για να μπορέσουν να προσβάλλουν τους ακτιβιστές οι οποίοι θέλουν μέτρα για την αλιεία.

 

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πολύ ΣΚΛΗΡΕΣ

Πρόκειται για ένα από τα πιο ακραία περιστατικά που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια και οι ακτιβιστές ζητούν δικαίωση για αυτό το τραγικό γεγονός που συνέβη σύμφωνα με το Telegraph.

Oι ακτιβιστές ζητούν να σταματήσει η υπεραλίευση και απαιτούν από το κράτος να ληφθούν μέτρα τα οποία θα σωθούν τα δελφίνια και θα σταματήσει αυτή η παράνομη μεταχείριση!

Τσέκαρε και αυτά: