Γαλλία

Γαλλία : Πολλές είναι οι γαλλικές πόλεις οι οποίες έχουν μετατραπεί σε “πεδίο μάχης” καθώς οι πολίτες συνεχίζουν τις διαδηλώσεις που αφορούν στο νέο συνταξιοδοτικό νόμο με τον οποίο διαφωνούν και οι φωτιές που έχουν ανάψει έχουν σημάνει συναγερμό στην Πυροσβεστική.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Περισσότεροι από 118.000 πολίτες διαδήλωσαν την Πέμπτη 23/3 σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών και έχουν γίνει πολλές συγκρούσεις μεταξύ του κόσμου και της αστυνομίας ενώ στην πόλη μπορετών είδαμε πως κάποιοι έβαλαν φωτιά στην πόρτα του δημαρχείου.

Στο Παρίσι δεν έχουν σταματήσει οι διαδηλώσεις ενώ οι αρχές έκαναν χρήση χημικών και των πολιτών οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αύξηση της συνταξιοδότησης. Οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι με τον Εμανουέλ Μακρόν και δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν τις πορείες καθώς θέλουν να λάβουν σύνταξη στα 62 έτη όπως και όριζε ο μέχρι στιγμής νόμος.

O βασιλιάς Κάρολος αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη του επίσκεψη στη Γαλλία λόγω των εντάσεων που επικρατούν και θα χρειαστεί να βρεθεί σε άλλες ημερομηνίες στις πόλεις που θέλει να βρεθεί.

Τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους αφού οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να απεργούν και οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι ακόμη πιο έντονες.

Ας ελπίσουμε πως θα ηρεμήσει η κατάσταση!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad