Αχ αυτό το "Game of Thrones"!

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν αποκάλυψε σε συνέντευξη του ποια σκηνή απεχθάνεται από το Game of Thrones του HBO και δεν είναι από το φινάλε της σειράς που εξόργισε πολλούς fans.

Αυτή η αποκάλυψη περιλαμβάνεται στο νέο βιβλίο «Fire Cannot Kill a Dragon» του Τζέιμς Χίμπερντ που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτώβρη.

Ας θυμηθούμε τη σκηνή:

«Η λιγότερο αγαπημένη μου στιγμή της σειράς, ήταν στον πρώτο κύκλο που δεν υπήρχε μεγάλο μπάτζετ. Είναι η σκηνή που ο Βασιλιάς Ρόμπερτ πηγαίνει για κυνήγι. Κι αυτό που βλέπουμε είναι τέσσερις τύπους πεζούς, που κρατούν τόξα και δόρια, να περπατούν στο δάσος.

Στα βιβλία, ο Ρόμπερτ πηγαίνει για κυνήγι, δέχεται επίθεση από ένα αγριογούρουνο, τραυματίζετα και πεθαίνει. Κι όταν λέμε πηγαίνει για κυνήγι, παρόλο που δεν το έχω περιγράψει, ξέρω πολύ καλά πώς θα ήταν “αν ο Βασιλιάς πηγαίνει για κυνήγι”. Θα είχε συνοδεία 100 ατόμων. Θα υπήρχαν άλογα, άμαξες και σκύλοι. Θα υπήρχαν ιχνηλάτες και κυνηγοί και λάβαρα και τρομπέτες.

Δε θα ήταν με τα πόδια σε ένα δάσος και τρεις ακόμα φίλους, ελπίζοντας ότι θα συναντήσουν κανένα αγριογούρουνο. Ομως, εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν χρήματα για να στηθεί η σκηνή σωστά», εξομολογήθηκε τον πόνο του ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν σε συνέντευξή του.