Γάμος

Ο γάμος μπορεί για πολλούς να θεωρείται μια passe τακτική για τα ζευγάρια που θέλουν να μείνουν μαζί και να κάνουν οικογένεια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει μια όμορφη στιγμή για δυο ανθρώπους που αγαπιούνται πραγματικά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλοί singles υποστηρίζουν πως όταν μπαίνει στη μέση η παντρειά, ο έρωτας “πεθαίνει” αλλά υπάρχουν μελέτες οι οποίες δείχνουν πως όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται μπορεί να είναι πιο ήρεμο τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά!

 

Σύμφωνα με το yourtango, υπάρχουν δυο βασικοί λόγοι που ο γάμος λειτουργεί θετικά στη σχέση ενός ζευγαριού!

#1. Το σεξ 

Και όμως! πολλοί είναι αυτοί που παντρεύονται διότι μπορούν να κάνουν σεξ όποτε θέλουν και δε χρειάζεται να βρίσκουν αγνώστους για να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ορμές τους! Και ο γάμος τους δίνει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στο μυαλό τους!

#2.Το συναίσθημα

Όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται αποφασίζει να δημιουργήσει οικογένεια – εφόσον είναι γ επιθυμία του και μπορεί – και αυτόματα δημιουργούνται νέα συναισθήματα τα οποία αφορούν στη συντροφικότητα και τη μεγαλύτερη αγάπη! Boηθά σύμφωνα με έρευνες που επικαλείται το μέσο στη ψυχική υγεία καθώς τα συναισθήματα μπορούν αν γίνου πιο αγνά και προσφέρει ηρεμία!

Βέβαια, να σου πούμε εμείς πως όλα είναι σχετικά! Αν ένα ζευγάρι θέλει, μπορεί να ορίσει τους δικούς του κανόνες!

Tσέκαρε και αυτά: