Γάμος

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας γάμος για να λειτουργήσει θα πρέπει να γίνεται από κοινού προσπάθεια, ώστε να διατηρείται η φλόγα μεταξύ του ζευγαριού. Τί συμβαίνει όμως όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε ότι η φλόγα έσβησε οριστικά και δεν πάει άλλο, αλλά δεν είμαστε και σίγουροι;

Εμείς σου βρήκαμε, λοιπόν, 5 συμπεριφορές που δείχνουν ότι δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί σου, προκειμένου να τις διαβάσεις και να κρίνεις από μόνη σου.

Ας ξεκινήσουμε!

#1. Δε δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον για σένα

Τί θέλουμε να πούμε μ’ αυτό; Γυρίζεις από τη δουλειά αγάπη μου και σου λέει ένα ξερό “γειά” χωρίς να ρωτήσει “Πώς ήταν η μέρα σου; “. Ακόμη κι εξετάσεις αίματος να πας να κάνεις, δε θα ρωτήσει έστω το ανθρώπινο “Πώς πήγαν οι εξετάσεις;”.

#2. Εχει σταματήσει να ανοίγεται για εκείνον

Μπορεί η σχέση σας να ξεκίνησε με αμφίδρομη επικοινωνία και απόλυτη ειλικρίνεια, αλλά πλέον θα έχεις παρατηρήσει ότι έχει σταματήσει να μιλάει για όσα σκέφτεται, νιώθει και βιώνει. Αν, λοιπόν, ο άνθρωπός σου δε μοιράζεται τίποτα πια μαζί σου, το πιο πιθανό είναι να έχει πάψει να επενδύει συναισθηματικά σε αυτόν τον γάμο.

#3. Καβγαδίζετε χωρίς ουσιαστικούς λόγους

Είναι υγιές όταν τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά όχι σε καθημερινή βάση και για ασήμαντα πράγματα, όπως είναι το φαγητό που έκαψες μια φορά, η οδοντοβούρτσά του που δεν ήταν όρθια αλλά ξαπλωμένη επειδή εσύ καθάρισες το μπάνιο, ακόμη κι όταν έλειπες από το σπίτι και σου έριχνε τις ευθύνες γιατί δεν ήσουν εκεί να του ανοίξεις, επειδή ξέχασε τα κλειδιά του.

#4. Έχει πάψει να είναι τρυφερός

Αν ο άντρας σου δε σε πλησιάζει ερωτικά και έχει πάψει να είναι τρυφερός και γλυκός όταν είστε μόνο τα δυο σας, είναι ένα πολύ δυνατό σημάδι πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά σ’ αυτόν τον γάμο.

#5. Αδιαφορεί πλήρως για όσα συμβαίνουν

Όσο κι αν θέλεις να προσπαθήσεις και να δεις τι χάλασε στην πορεία.. Από μόνη σου δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Το θέμα είναι κι οι δυο πλευρές να δείχνουν τη θέλησή τους να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Αγάπη μου γλυκιά, ξέρουμε ότι αυτά που διάβασες μπορεί να σε έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Καλό είναι, όμως, να αντιλαμβανόμαστε και να δρούμε εγκαίρως σε τέτοιες καταστάσεις, πριν γίνει βάσανο για όλους.