Gandini Juggling
Kate Byrne & Owen Reynolds from Gandini Juggling 4x4 Ephemeral Architectures - campiagn image shoot at Dehavilland studios, London on March 29, 2015. Photo: Arnaud Stephenson

Οι Gandini Juggling -μετά την μεγάλη επιτυχία του Smashed που παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος τον Μάρτιο του 2019- επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ για δύο συναρπαστικές παραστάσεις.

Στο 4×4: Ephemeral Architectures τέσσερις ζογκλέρ και τέσσερις χορεύτριες μοιράζονται
την ίδια σκηνή και δημιουργούν μια υβριδική παράσταση τσίρκου και σύγχρονου χορού
που εξερευνά τα όρια του χώρου και ιχνηλατεί τα μονοπάτια μίας φαντασιακής
αρχιτεκτονικής.

Ζογκλερική επιδεξιότητα, χορογραφική ακρίβεια και ένα καθηλωτικό soundtrack συνδυάζονται αριστοτεχνικά σε μία πολυδιάστατη παράσταση – διάλογο ανάμεσα σε δυο συναρπαστικές μορφές τέχνης που συναντώνται επί σκηνής με την επιστήμη των μαθηματικών και την ομορφιά των αρχιτεκτονικών μοτίβων.

Σε συνέχεια του Smashed, οι συν-δημιουργοί Sean Gandini και Kati Ylä-Hokkala επιστρέφουν και πάλι στην αγάπη τους για τα μαθηματικά και τα μοτίβα, αναζητώντας έναν κοινό τόπο.

Εκεί όπου οι τέχνες συνδιαλέγονται μέσα από περίτεχνα ζογκλερικά, χορευτικές φιγούρες και μια νέα μουσική σύνθεση, το “Suspended Opus 69” του Nimrod Borenstein. Χορογραφεί ο Ludovic Ondiviela.

Η ομάδα Gandini Juggling δημιουργήθηκε το 1992 από τον διάσημο ζογκλέρ Sean Gandini και την πρωταθλήτρια της γυμναστικής Kati Ylä-Hokkala και μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει περισσότερες από 5.000 παραστάσεις σε 50 χώρες.

Εισιτήρια: Ζώνη Α – γενική είσοδος €20 / Ζώνη Β – γενική είσοδος €15, μειωμένο €10