Γαρμπή

Η συναρπαστική βραδιά από «Ατόφιο Χρυσάφι» που χάρισαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα από την εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», είναι πλέον διαθέσιμη και στο YouTube!

Μαζί τους ήταν οι Alcatrash και καλεσμένος τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Η Καίτη και ο Διονύσης, 25 χρόνια μετά την ιστορική πρόταση γάμου στον αέρα του Mega, ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ταξίδεψαν μουσικά το κοινό με τα αμέτρητα προσωπικά τους hits και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει στη ζωή και στη σκηνή, πέρασε σε μας μέσα από τις οθόνες μας και μας έκανε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους των τελευταίων 30 χρόνων που όλοι έχουμε λατρέψει! Το «Θα Μελαγχολήσω», οι «Ευαισθησίες», η «Ιεροσυλία», το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» συναντήθηκαν με τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», το «Δαχτυλίδι», τη «Μύκονο» το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» σ’ ένα «εκρηκτικό» πάρτι!

Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στο ντουέτο τους «Ατόφιο Χρυσάφι», τη διαχρονική επιτυχία της Καίτης που πρόσφατα κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, διασκευασμένη, καθώς και κομμάτια όπως τα «Ζήσαμε», «Χαμένα», «Κιβωτός», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» και τα «Τόσα Καλοκαίρια» και «Θα Σ’ Αγαπώ» σε μια σπουδαία ερμηνεία. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Διονύσης και η Καίτη ερμήνευσαν μαζί το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε προ ημερών, από την Panik Records, ο γιος τους, Δημήτρης, «Όλα Μαζί».

Οι Alcatrash, η hot μουσική μπάντα, έδωσαν ρεσιτάλ με τις ανατρεπτικές μουσικές τους επιλογές, με κορυφαίες στιγμές τα ντουέτα με την Καίτη και τον Διονύση.

Στην παρέα βρέθηκε και ο πολυτάλαντος Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής και καλλιτεχνικής του πορείας.