Gatsby

Gatsby: Χωρίς να μπορούμε να πάρουμε όρκο μάλλον φαίνεται πως θα μπει τελικά ο χειμώνας εκτός απροόπτου φυσικά. Και αφού φτάνει ο χειμώνας αυτό που σκέφτονται όλοι είναι η ζέστη και η θαλπωρή. Και τι καλύτερο να απολαμβάνει μία τέτοια κατάσταση με μία ζεστή σοκολάτα.

Ανακαλύψαμε στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα ένα απίστευτο chocolate bar, το Gatsby που κυριολεκτικά θέλαμε να πίνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σοκολάτες.

Gatsby

Μοναδικές γεύσεις, θεσπέσια αρώματα όλα τόσα καλά συνδυασμένα και ένας υπέροχος χώρος που θυμίζει τα μοναδικά κρυφά καφέ των Βρυξελλών (γιατί έχουμε πάει και εκεί).

Συναντήσαμε εκεί μεσημεράκι την Άρτεμις! Έξω βροχή και εμείς μέσα θέλαμε κάτι να πιούμε να επανέλθει η υγρασία στο σώμα μας στα φυσιολογικά επίπεδα. Μας σέρβιρε μοναδικές σοκολάτες σε αρώματα και γεύσεις που δεν ξέραμε καν ότι μπορούν να υπάρχουν. Πάθαμε κυριολεκτικά πλάκα!

Gatsby

Αυτό που δεν ξέραμε όμως πως το chocolate bar μεταμορφώνεται τα βράδια, με υπέροχα ποτά, πεντακάθαρα κιόλας, με μοναδικά cocktails που ακόμα και εμείς δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή τους, σε ένα απίστευτο bar.

Τρομερή έκπληξη τα events του μαγαζιού! Από live με νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες μέχρι και karaoke nights όπου το κέφι ξεφαντώνει!

Gatsby

Ένα θα σας πούμε! Εάν περάσετε από εκεί να πάτε! Κι αν δεν περάσετε να φροντίσετε να περάσετε!