Γαύγισμα σκύλου

Το γαύγισμα σκύλου έχει μετατραπεί σε μία ανθρώπινη δραστηριότητα στα social media με πολλούς χρήστες να δέχονται την πρόκληση και να αποφασίζουν να κάνουν την ανατροπή.

Η ανατροπή αυτή είναι πως δεν γαυγίζει ο σκύλος σε εμάς, αλλά εμείς στον σκύλο και περιμένουμε να δούμε τις απίστευτες αντιδράσεις των τετράποδων φίλων μας.

Έτσι λοιπόν έχει πλημμυρίσει το Youtube και το TikTok από το γαύγισμα σκύλου που όμως γίνεται από τον άνθρωπο και οι αντιδράσεις των σκύλων που έχουμε στα σπίτια μας αν μην τι άλλο είναι ξεκαρδιστικό.

Ένα μικρό δείγμα στο παρακάτω βίντεο:

Οι αντιδράσεις των σκύλων διαφέρουν από οικογένεια σε οικογένεια αλλά σίγουρα με δυσκολία κρατιέσαι για να μην γελάσεις.

Το γαύγισμα σκύλου από το “αφεντικό”, δηλαδή τον άνθρωπο όπως είδατε και στο βίντεο εννοείται μπορεί να στείλει αδιάβαστο τον σκύλο μας, ο οποίος γουρλώνει τα μάτια γιατί συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά εκεί!

Άλλα σκυλιά βέβαια όταν ακούνε το δικό τους ήχο να βγαίνει από το στόμα του ανθρώπου τους, είτε γαυγίζουν κι αυτά είτε θεωρούν πως έχουν κάτι λάθος, οπότε σε αυτή την περίπτωση έχουν το ενοχικό τους ύφος και προσπαθούν να δελεάσουν το “αφεντικό” με μικρά χάδια και ένα ντροπαλό ύφος.

Βέβαια υπάρχουν και εκείνα τα σκυλιά που όταν ακούν γαύγισμα σκύλου από το “αφεντικό” τους δεν αντιδρούν και τόσο ωραία και κάνουν και εκείνα την “επίθεσή” τους δείχνοντας έτσι την ενόχλησή τους για το copy paste στις αντιδράσεις τους.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Μπέτι Μίντλερ : Ποια ηθοποιός θέλει να την υποδυθεί