Gen Z

Η γενιά Gen Z τα κάνει όλα διαφορετικά και έχει καταφέρει να είναι αυτή που καθιερώνει τα trends και δεν συμβιβάζεται με τίποτα! Θέλει ίση μεταχείριση μεταξύ των γυναικών και ανδρών, δεν αναγνωρίζει φύλα και κάνει τα πράγματα διαφορετικά γιατί πιστεύει στην αγάπη αλλά ασχολείται με τον έρωτα στα Social media. Είναι μια ιδιαίτερη γενιά και πάντα έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε για τα πράγματα που κάνουν αυτά τα πλάσματα γιατί έχουν κάποιες φορές καλές ιδέες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πρόκειται για τη γενιά που έχει μεγαλώσει μέσα στα Social media, και καταφέρνει να είναι αυτή που ορίζει τα νέα trends χωρίς να ρωτά κανέναν! Έχουν συνηθίσει να σκρολάρουν σε βίντεο του TikTok και του Instagram και παρόλο που υπάρχει ήχος, διαβάζουν τα captions που εμφανίζονται!

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία μέσω του YouGov, το 61% των χρηστών που επιλέγει να παρακολουθήσει σειρές, επιλέγει να προσθέσει και υπότιτλους παρόλο που τα προγράμματα είναι στη γλώσσα που μιλάνε και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα ακοής.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι διότι έχουν συνηθίσει να διαβάζουν τις επεξηγήσεις  που “τοποθετούν” μέσα στα βίντεο οι content creators, και τους αρέσει που έχουν επιλογές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γενιά Gen Z έχει συνηθίσει στο multitasking και μπορεί πολύ εύκολα να παρακολουθήσει τα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: