Τζορτζ Κλούνεϊ

Μία δήλωση του διάσημου ηθοποιού, George Clooney ήταν αρκετή για να ανάψει τα αίματα και να προκαλέσει έναν καταιγισμό δημοσιευμάτων και φημών για το εάν τελικά ο ηθοποιός χωρίζει από τη σύζυγό του, Amal Alamuddin.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είπε πως έχει να δει τα παιδιά του 200 ημέρες και αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί πανικός μιας και δεν είναι και το πιο normal πράγμα στον κόσμο.

Τα αμερικανικά δίκτυα άρχισαν τις ερωτήσεις, οι οποίες στη συνέχεια επεκτάθηκαν σε όλη την υφήλιο. “Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;» άρχισαν να αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι και να θεωρούν πως ίσως υπάρχει μία κρίση στο γάμο του διάσημου ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και να δυσκολεύονται να βρουν κοινή πλεύση. Όσο για τα δίδυμα, αυτά είναι με την μητέρα τους μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί ή όχι.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που τα μέσα χωρίζουν το ζευγάρι, αλλά αυτή τη φορά η δήλωση αυτή ήρθε να ταράξει τα νερά μιας και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως έτσι ο George Clooney θα προετοιμάσει το έδαφος.