George Floyd

Ο George Floyd έφυγε από τη ζωή… Και αυτό είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που θα απασχολεί για πολύ καιρό! Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος, κάτοικοι πολλών πόλεων των ΗΠΑ έχουν ξεσηκωθεί και σε χώρες όπως η Ολλανδία έχουν ξεκινήσει οι διαδηλώσεις με σκοπό να σταματήσει ο ρατσισμός να είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.

Η σύντροφος του George Floyd, Roxie Washington, εμφανίστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους, τρομερά συγκινημένη και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη καθώς έχασε τον σύντροφο της άδικα. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε πως το κοριτσάκι της δε θα έχει τον μπαμπά της, δε θα μπορέσεις να τον έχει στο πλευρό της όταν τον χρειάζεται, δε θα μπορέσει να την πάει στην εκκλησία όταν θα παντρεύεται.

Η σύντροφος του με λυγμούς, προσπαθούσε να βρει τα λόγια της και μας συγκίνησε όλους, καθώς είπε πράγματα τα οποία πρέπει να αναλογιστούμε όλοι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η κορούλα του George Floyd, Gianna, ανέβηκε στους ώμους του πρώην παίκτη του NBA, Stephen Jackson, μετά την συνέντευξη Τύπου, και είπε μια φράση η οποία έχει γίνει ήδη viral και ο κόσμος την αναρτά στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media! My daddy changed the world» είναι η φράση που ακούστηκε και μπορείς να τη δεις στο παρακάτω tweet: