Το Sauerbraten είναι μία από τις πιο γνωστές παραδοσιακές γερμανικές συνταγές. Πρόκειται για μαριναριστό βοδινό, που σιγομαγειρεύεται σε μια γευστική σάλτσα με ξύδι, κρασί και μπαχαρικά. Ακολουθεί η γενική διαδικασία για να το προετοιμάσετε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
-
Ριγκατόνι Αλφρέντο με σολομό από τον Νικόλα Καρβέλα
5 ημέρες ago -
Σουπιές γιαχνί: Η συνταγή του Νικόλα Καρβέλα
1 εβδομάδα ago -
Χαλβάς σιμιγδαλένιος: Συνταγή από τον Νίκο Καρβέλα
1 εβδομάδα ago