Χιλιάδες live τηλεοπτικές εμφανίσεις από icons της μουσικής σκηνής αλλά και από το χώρο των αθλημάτων, του κινηματογράφου, του χορού κ.ά, θα δημοσιεύονται σε καθημερινή βάση.

The Ed Sullivan Show: Μουσικοί θρύλοι όπως οι Diana Ross & The Supremes, Four Tops, Gladys Knight & The Pips, Marvin Gaye, Neil Diamond, Smokey Robinson & The Miracles, The Beach Boys, The Jackson 5, The Supremes, & οι The Temptations, συμπεριλαμβάνονται στα πρώτα video που θα αναρτώνται.

Έχουν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από όταν έριξε αυλαία το ιστορικό τηλεοπτικό show  ( 6 Ιουνίου 1971 ) και σήμερα η Universal Music Enterprises κατόπιν συμφωνίας με τη SOFA Entertainment αναπολεί την επιτυχία του ‘The Ed Sullivan Show’ και ξεκινά να δημοσιεύει στο επίσημο κανάλι του δημοφιλούς show στο YouTube όλες τις μουσικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών που πέρασαν από την 23ετη επιτυχημένη εκπομπή.

Σε καθημερινή βάση θα γίνεται πρεμιέρα και από ένα clip από τα χιλιάδες του καταλόγου του τηλεοπτικού show. Το σχετικό video θα είναι διαθέσιμο τόσο στο YouTube όσο και στην ιστοσελίδα EdSullivan.com.

https://www.youtube.com/user/TheEdSullivanShow/videos

Superstars όπως οι Elvis Presley, Stevie Wonder, The Band, The Beach Boys, The Beatles, The Jackson 5, The Mamas and the Papas, The Supremes, & The Rolling Stones είναι κάποιοι από τους μουσικούς guests που θα συναντήσουμε στα video που θα δημοσιεύονται.