Γιάννης Αεράκης

Ο Γιάννης Αεράκης είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ως πιθανά για τη συμμετοχή τους στον νέο κύκλο του Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν είναι ήδη στην Αθήνα και έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 40 άντρες και 40 γυναίκες και μερικοί από αυτούς που θα μπουν στο Survivor στους μαχητές.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Γιάννης Αεράκης γνωστός Youtuber και Instagrammer!

Είναι ένα πρόσωπο που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα social mediax, έχοντας περίπου 100.000 followers. Ωστόσο, πλέον ο λογαριασμός του στο Instagram είναι κλειστός και ενδεχομένως θα ξανανοίξει μετά την είσοδό του στο Survivor.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αεράκης έχει περάσει ήδη από προσωπική συνέντευξη με τον Ατζούν και είναι ήδη με το ένα πόδι στο φετινό Survivor που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

To συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρείται πως θα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor αφού έχει μεγάλη εμπειρία στην κάμερα μιας και στο Youtube έχει πάνω από 50.000 suscribers.

Σε λιγότερο από 20 ημέρες θα ξέρουμε εάν ο γνωστός Instagrammer θα είναι τελικά μία από τις επιλογές του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος αυτή τη φορά όσον αφορά στους διασήμους πραγματικά δυσκολεύτηκε να βρει υποψήφιους παίκτες. Για το λόγο αυτό άλλωστε και δεν έγινε και το Survivor All Star μιας και δεν υπήρχε ενδιαφέρον από παλιότερους παίκτες.