Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο διεθνής μπασκετομπολίστας και σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποφάσισε με τα αδέρφια του Θανάση και Αλέξανδρο να αγοράσουν μετοχές της ομάδας του Νάσβιλ η οποία αγωνίζεται στο MLS.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Greek Freak και τα αδέρφια του προχώρησαν σε αυτή την κίνηση καθώς ο πατέρας τους ήταν επαγγλεματίας ποδοσφαιριστής και ήταν το άθλημα που ερωτεύτηκε όταν βρισκόταν στην Ελλάδα. Ήθελε πάντα να γίνει ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας και όταν βρέθηκε στο Νάσβιλ με τα αδέρφια του, είδε πως είναι μι πόλη με την οποία θέλει να εμπλακεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο μέσω του οποίου δείχνει τη στιγμή που παραλαμβάνει με τα αδέρφια του τις φανέλες της ομάδας και η χαρά τους είναι τεράστια!

Ο μπασκετμπολίστας έχει αποφασίσει να εξαργυρώσει την επιτυχία που γνωρίζει στο ΝΒΑ κάνοντας επενδύσεις και συνεργασίες που θα εξασφαλίσουν στην οικογένεια του ένα άνετο μέλλον και είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπορεί να συνεχίσει να κάνει πράγματα τα οποία θέλει!

Ο Γιάννης δεν ξεχνά ποτέ πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανάγκη και πολλές είναι οι φορές όπου εμπλέκεται σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Ο φόργουοντ των Μπακς αποφάσισε να κάνει μια ακόμη κίνηση και δώρισε 1εκ.δολάρια σε κέντρα ψυχικής υγείας στο Μιλγουόκι, την πόλη στην οποία μένει από το 2013 και θέλει να κάνει πράγματα για να προσφέρει στον κόσμο.

Είναι ένας άνδρας ο οποίος έχει περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή του και ποτέ δεν ξεχνά από που προέρχεται! Είναι αγαπητός, δημοφιλής και θεωρείται ένας από τους καλύτερος παίκτες στο ΝΒΑ αυτή τη τη στιγμή! Τα αδέρφια του είναι και αυτά με τη σειρά τους πολύ ικανά και έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν και αυτά στα παρκέ του ΝΒΑ!

Τσέκαρε και αυτά: