Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα αγόρι το οποί πλέον τα έχει όλα! Φήμη, χρήματα, και μια γυναίκα την οποία λατρεύει και αυτή τον λατρεύει αντίστοιχα! Και σε μια νέα φωτογραφία δηλώνει πως είναι ¨δική του”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας ο οποίος παίζει στους Μπακς ανάρτησε δυο φωτογραφίες με τη σύντροφο του Μαράια, και στη μια βλέπουμε το κορίτσι του να τον έχει πάρει αγκαλιά και εκείνος τη “χουφτώνει” στα οπίσθια! Και κάπως έτσι έρχεται η απενοχοποίηση της συγεκριμένης κίνησης η οποία πολλές φορές προκαλεί αντιδράσεις!

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια παρά το νεαρό της ηλικίας του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπά πολύ το θεσμό της οικογένειας και έχει καταφέρει στα μάτια του κοριτσιού του να βρει τον άνθρωπο που τον στηρίζει και που είναι πάντα στο πλευρό του!

Μαζί έχουν αποκτήσει πανέμορφα παιδάκια και κάνουν τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για θέλουν να έχουν ουσιαστικό privacy!

Oι φωτογραφίες είναι τέλειες και θέλουμε να βλέπουμε πολλά ζευγάρια να είναι χαρούμενα!

Τσέκαρε και αυτά: