Γιάννης Αρβανιτίδης

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μετρά αντίστροφα για να μας χαρίσει ακόμα ένα ξεχωριστό κι άκρως ανεβαστικό single, το «Μεθυσμένη», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, μαζί με music video, την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου!

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τα πρώτα δισκογραφικά του βήματα και τις live εμφανίσεις του, θα μας παρουσιάσει ένα ξεσηκωτικό λαϊκό κομμάτι, που υπογράφουν στη μουσική και στους στίχους οι Dj Paco, Dj Bobito και Antonis Rigas.

Τα γυρίσματα για το video του «Μεθυσμένη», που από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα, έγιναν προ ημερών, σε location της Αθήνας, με σκηνοθέτη τον Danny Ntarla και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και… ανατρεπτικό!

 

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης και η συμπρωταγωνίστριά του θα μας μεταφέρουν μία ιστορία έρωτα, απιστίας και μεθυσμένων μηνυμάτων, αλλά στο τέλος θα αποδειχθεί πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται στην αρχή…

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Αρβανιτίδης προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο «YTON The Music Show», δίπλα στον Νίκο Βέρτη.

 

 

Τσέκαρε και αυτό : 

Ιδέες για μανικιούρ : Το χρυσό μπαίνει στα νύχια

ENORASIS : Το νέο τους τραγούδι