Γιάννης Χατζίνας

Ένας από τους 24 “εκλεκτούς” του MasterChef 2023 είναι ο Γιάννης Χατζίνας και από την οντισόν του κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους κριτές που του έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής και να δημιουργήσει νέα πιάτα αλλά και να μάθει να συμβιώνει με άγνωστους ανθρώπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 


Στην οντισιόν του παρουσίασε ένα πολύ όμορφο πιάτο το οποίο ήταν φρικασέ με σελινόριζα, φινόκιο, και άλλα μυρωδικά και μια καραβίδα σοτέ. Το συγκεκριμένο πιάτα εντυπωσίασε τους κριτές καθώς πρόκειται για έναν μάγειρα ο οποίος δεν έχει ασκήσει το επάγγελμα.

Πήρε τη λευκή ποδιά και έτσι κατάφερε να μπει στο σπίτι όπου και αναμένεται να μάθει πολλά!

  • Γιάννης Χατζίνας :Βιογραφικό, ηλικία, το πόκερ, η αντίρρηση των γονιών του και η στρατηγική

Ο Γιάννης Χατζίνας είναι 25 ετών και είναι ερασιτέχνης μάγειρας με πολλή όρεξη για να μάθει και να εξελιχθεί στο επάγγελμα που τόσο πολύ αγαπά. Έχει σπουδάσει Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το κύριο χόμπι του είναι το πόκερ. Έχει βρεθεί σε κάποια τουρνουά όπου και κατάφερε να κερδίσει κάποια πράγματα.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του έκανε πλάκα για το πόκερ και του ζήτησε να παίξουν και ένα παιχνίδι.

Έχει δυο αδέρφια – μια αδερφή η οποία είναι μεγάλη υποστηρίκτρια του – και έναν αδερφό! Και οι δυο είναι μεγαλύτεροι του.

Έχει γεννηθεί στις 9 Νοεμβρίου και είναι Σκορπιός στο ζώδιο.

  • Η αντίρρηση των γονιών του

Σύμφωνα με το βιογραφικό του Γιάννη Χατζίνα, οι γονείς του είχαν αντιρρήσεις σχετικά με την ενασχόληση του με τη μαγειρική και έτσι απόφασισε να μπει στη σχολή της διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων.

Ωστόσο, τον στηρίζουν στην απόφαση του να συμμετάσχει στο διαγωνισμό μαγειρικής και θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

  • Η στρατηγική του

Έχοντας δουλέψει ως σερβιτόρος σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου κατάφερε να γνωρίσει πολλές γεύσεις οι οποίες αναβάθμισαν τη γευστική παλέτα του. Ωστόσο, το πόκερ είναι αυτό που του έχει καλλιεργήσει το αίσθημα της στρατηγικής και θα βγάλει τους δικούς του άσσους στο παιχνίδι όταν χρειαστεί.

Στο Instagram δε φαίνεται να υπάρχει κάποια ενεργή σελίδα του ίδιου αλλά υπάρχει ήδη μια σελίδα με το όνομα του η οποία είναι για θαυμαστές.

Τσέκαρε και αυτά: