Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από το πιο ταλαντούχους και ιδιαίτερους ηθοποιούς της γενιάς του, και μέσω των ρόλων που έχει παίξει, έχει καταφέρει να δημιουργήσει συναισθήματα χαράς, λύπης, προβληματισμού αλλά και θυμού στο κοινό που τον ακολουθεί για πολλά χρόνια.

Το υποκριτικό του ταλέντο δεν αμφισβητείται για κανένα λόγο και σίγουρα, αν δημιουργούσαμε μια νέα σειρά ή ταινία, θα θέλαμε να τον έχουμε διακαώς στο καστ! Αλλά οι δηλώσεις του τον τελευταίο χρόνο, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν προβληματισμό καθώς κάποιος θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσεις ως “προσβλητικές” ενώ κάποιος άλλος ως “ειλικρινείς σκέψεις”.

Ο Γιάννης Μπέζος ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Ήθελε πάντα να μιλά μέσω του έργου του και μέσω του ήθους που διαθέτει απέναντι σε ένα επάγγελμα το οποίο είναι σπουδαίο.

Μιλώντας σε διάφορες συνεντεύξεις, έχει ξεστομίσει ατάκες οι οποίες είναι πραγματικά “κορυφαίες”.

“Γελοιότητα θεωρώ να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Το ψέμα έχει ένα disavantage. Θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί. Είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου, αυτή που είναι, παρά να κάνεις κάτι άλλο“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

Είναι ένας άνθρωπος που λέει ότι σκέφτεται και δεν τον αφορά αν θα παρεξηγηθεί διότι χρησιμοποιεί εκφράσεις και λέξεις, πολύ στοχευμένες οι οποίες παρουσιάζουν την δική του αλήθεια. Και ενδεχομένως να μην θεωρείται “political correct”. Αλλά τελικά, το political correct μήπως έχε και αυτό αδυναμίες τις οποίες πρέπει να ψάξουμε;

Ο ηθοποιός είχε πει μια επική ατάκα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή “Stydio 4”, λέγοντας :

“Πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω. Διαπίστωσα πώς όλοι οι χαζοί, οι παλιοί παρέμειναν χαζοί. Όλοι οι ανόητοι χειροτέρεψαν. Δεν είδα καμία βελτίωση”. 

Όσοι άκουσαν την εν λόγω ατάκα, έκλεψαν από τα γέλια, αλλά είναι μια φράση η οποία αντικατοπτρίζει τη σημερινή κοινωνία και την εξέλιξη της. Ο Γιάννης Μπέζος είπε κατάμουτρα μια μεγάλη αλήθεια, καθώς υπάρχει αρκετός κόσμος ο οποίος δε νοιάζεται για την εξέλιξη του, παρά προτιμά να ενδίδει στα παρωχημένα καθεστώτα που εξυπηρετούν τη ζωή του και δε θέλει να προχωρήσει παρακάτω.

Επομένως, η απάντηση στο ερώτημα “”Είδωλο” που λέει αλήθειες ο Γιάννης Μπέζος ή ένας προσβλητικός τύπος; “, στο δικό μου το μυαλό είναι… ειλικρινή με τη δική του αλήθεια και τα επιχειρήματα του.

Σε κάποιους κάνει και σε κάποιους όχι! Επομένως, προτού σπεύσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα ας αναλογιστούμε το νόημα που κρύβεται πίσω από τις ατάκες!

Who said this? @stylefreakalex

Τσέκαρε και αυτά :

Μαύρο Ρόδο : Το τραγούδι της σειράς

Black Eyed Peas : Είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση