GNTM 4

Ο Γιάννης Μπούτος είναι το μοντέλο που τελικά αποχώρησε από το GNTM 4 αφήνοντας πίσω του όχι έχθρες και κόντρες, αλλά τη σκέψη στο μυαλό όλων πως έφυγε το καλύτερο παιδί και η ψυχή της παρέας στο σπίτι του GNTM 4.

Στο bottom 3 έφτασε ο Στυλιανός, ο Ναπολέων και ο Γιάννης Μπούτος με τους κριτές να αποφασίζουν να παραμείνει ο Στυλιανός και έτσι η μάχη έμελλε να είναι ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς φίλους.

Tότε ο Ναπολέων έκανε την έκπληξη! Με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως δεν θα ήθελε να παραμείνει εκείνος και να φύγει ο φίλος του. Δήλωσε πως ο Γιάννης Μπούτος είναι αυτός που το θέλει περισσότερο από εκείνον, αυτός που προσπαθεί περισσότερο και προτιμά να σκέφτεται ο φίλος του να είναι μέσα στο σπίτι.

Αυτή την τόσο ευγενική κίνηση δεν έγινε δεκτή ούτε από τον Γιάννη, αλλά ούτε και οι κριτές. Εκείνοι είχαν αποφασίσει πως θα παραμείνει ο Ναπολέων και θα αποχωρήσει ο Γιάννης.

Η είδηση αυτή τάραξε παραπάνω από όσο περίμενε ακόμα και την Ισμήνη Παπαβλασoπούλου, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

 

 

Οι υπόλοιποι κριτές προσπαθούσαν και να συμπαρασταθούν στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και να δώσουν κουράγιο και δύναμη στον Γιάννη.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιάννης Μπούτος κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες αφού εκείνος ήταν ο παίκτης μακριά από τις κόντρες και τις ίντριγκες. Έτσι όλοι ανεξαιρέτως στεναχωρήθηκαν πραγματικά για αυτή την αποχώρηση.