Γιάννης Μπούτος

Ο Γιάννης Μπούτος από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο GNTM έδειξε ότι κρύβει ταλέντο και πως θα μπορούσε άνετα και με αρκετή δουλειά να διεκδικήσει μία θέση στο χώρο της μόδας.

Ο ίδιος, ένας άνθρωπος μακριά από το χώρο της μόδας και της showbiz γενικά, έδειξε από την πρώτη στιγμή πως μπορεί να προσαρμόζεται τόσο άνετα που έγινε γρήγορος αγαπητός όχι μόνο στους κριτές, αλλά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όντας το κέφι μέσα στο σπίτι του GNTM.

O Γιάννης Μπούτος είναι μόλις 21 ετών και σπουδάζει Θεολογία, ένα χώρο παντελώς άσχετο με αυτό τον χώρο που πλέον διεκδικεί με αξιώσεις μία καριέρα.

Μέσα στο σπίτι του GNTM είναι ένα παιδί που είναι κυριολεκτικά η ψυχή της παρέας και είναι αγαπητός και στα δύο στρατόπεδα που πλέον έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι. Σπάνια ο ίδιος μπλέκει σε κουτσομπολιά παρά το γεγονός ότι έχει επιλέξει ήδη το στρατόπεδό του και μάλιστα το στηρίζει σθεναρά.

Αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει είναι πως το 21χρονο μοντέλο αγάπησε τον κόσμο της φωτογραφίας από τον παππού του. Ο Γιαννης Μπούτος έχασε πρόσφατα τον παππού του και πολλές φορές αναφέρεται μέσα στο GNTM σε εκείνον, αντλώντας δύναμη. Πολλές είναι επίσης οι φορές που έχει σπάσει μπροστά στην κάμερα μόνο που θυμάται τον παππού του.

Ο ίδιος πλέον μετά τις απανωτές επιτυχίες που έχει στις φωτογραφίσεις του GNTM, έχει πάρει θάρρος και θα ήθελε να διεκδικήσει και μία θέση στον τελικό.