Γιάννης Πλούταρχος: Βράδυ Τρίτης, και για μία ακόμη βραδιά, όπως κάθε Παρασκευή και Σάββατο πλήθος επωνύμων, έδωσαν το παρών τους, στο hot spot διασκέδασης του Περιστερίου, όπου μήνες τώρα, εμφανίζονται με επιτυχία, ο Γιώργος Δασκουλίδης, με τον Κυριάκο Κυανό και την Εύα Μπάιλα.

 

ad

Ανάμεσά τους, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Βασιλική Νταντά, η Evgenia, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Πλούταρχος!

Γιάννης Πλούταρχος

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, κατάφερε να προκαλέσει ντελίριο στους θαμώνες του “Βodega”, που όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης, του έδωσε το μικρόφωνο, οι θαυμαστές του, τον «έχτισαν» με εκατοντάδες πανέρια λουλούδια.

Πιο ευδιάθετος από το ποτέ ο Γιάννης Πλούταρχος, δεν χάλασε κανένα μουσικό χατίρι, κερδίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Γιάννης Πλούταρχος

Αφού πρώτα συνεχάρη, τον Κυριάκο Κυανό onstage, στη συνέχεια, όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης, βρέθηκε στο τραπέζι που καθόταν με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού, Μιχάλη Αμπαρτζάκη, πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του, εκ των οποίων αρκετά και του μουσικοσυνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, που ήταν στην παρέα του, μίλησε δια μικροφώνου, με πολύ αγάπη, για τον συναδέλφό του, Γιώργο Δασκουλίδη.

Τσέκαρε κι αυτό:

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Οι συναυλίες του καλοκαιριού