Γιάννος Σδούγκας

Ο Γιάννος Σδούγκας είναι ένα από τα αγόρια που κατάφεραν να κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για το MasterChef και σίγουρα θα αναστατώσει πολλές καρδιές, αφού όπως λέει και ένα αγαπημένο πρόσωπο του citynow, το παιδί είναι “καλησπέρα, και καλή βραδιά” (δηλαδή πολύ ωραίος).

Είναι ένας από τους παίκτες που εντυπωσίασε τους κριτές του ριάλιτι και αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ αφού ξέρει πολύ καλά τι θέλει και πως το θέλει!

Μπαίνοντας στις οντισιόνς της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως τον “φωνάζουν” King Kong καθώς γυμνάζεται πολύ και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο cross fit! Αποκάλυψε πως μαγειρεύει για πολλά χρόνια και του αρέσει να μαγειρεύει πολλές κουζίνες και δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά αγαπά τα γλυκά! Καλέ είναι πολύ γλυκούλης!

Στην οντισόν του κατάφερε να φέρει χαμόγελο στα χείλη των κριτών εξαιτίας της προφοράς του και άρεσε πολύ το γεγονός πως τα είχε φτιάξει όλα τα elements στο πιάτο του μόνος του! Και έκανε και γαλλική περιγραφή, παρακαλώ πολύ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Γιάννο:

#1. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βέλγιο και είναι 34 ετών!

#2. Στην Ελλάδα ήρθε το 2020

#3. Μιλάει και Ελληνικά και Γαλλικά και πολλές φορές μπλέκει τις δυο γλώσσες και είναι πολύ χαριτωμένος!

#4. Οι φίλοι του τον πίεσαν να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef.

#5. Είναι ειλικρινής, ευγενικός και λατρεύει τη σοκολάτα! Όπως όλοι μας άλλωστε!

#6. Θέλει να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι μαγερικής και όλα είναι πιθανά!

Ο Γιάννος Σδούγκας έχει λογαριασμό στο Instagram αλλά είναι κλειδωμένος και προς το παρόν δεν μπορούμε να δούμε τα ποστ του! Αλλά δεν θα τον “χάσουμε” αφού είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία ήδη μας έχουν τραβήξει την προσοχή και ο Γιάννος σίγουρα θα μας ενθουσιάσει με τις γαλλικές λέξεις που θα “πετάει” στους κριτές αφού τα λέει όλα μαζί!