Γιώργος Αγγελόπουλος

Ένα. από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς όλοι θέλουν να τον δουν στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να είναι έτοιμος για Άγιο Δομήνικο!

Μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”, ο πρώην νικητής του παιχνιδιού είχε αποκαλυπτικές διαθέσεις και έκανε μια δήλωση που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ 

Στην αρχή της συνέντευξης, μίλησε για το Survivor All Star λέγοντας :

“Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα”.

Στη συνέχεια όμως αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος!

“Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-20-22-25, που είσαι σε μια φάση δημιουργική, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Νομίζω ότι ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα, τώρα λεπτομέρειες δεν χρειάζονται”. 

Μέχρι στιγμής, δεν τον έχει πετύχει ο φωτογραφικός φακός με το πρόσωπο που έχει επιλέξει να κάνει σχέση αλλά σίγουρα θα τους πετύχουμε κάπου μαζί! Πάντως , η δήλωση θα χαροποίησε σίγουρα τη σύντροφο του γιατί είναι μια πολύ τρυφερή εκδήλωση συναισθήματος!

Τσέκαρε και αυτά :

Πιτ Ντέιβιντσον : Οι γυναίκες τον λατρεύουν

Kριστιάνo Ρονάλντο : Με τον Μέσι στη Louis Vuitton