Ο Γιώργος Αγγελόπουλος – γνωστός και ως Ντάνος – είναι ένα πρόσωπο το οποίο πάντα απασχολεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τον ήθελαν σε μια σειρά την οποία δημιουργούν διότι έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και ξέρουν πως όταν αναλαμβάνει κάτι, είναι εξαιρετικός  επαγγελματίας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

ad

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας”, ο νικητής του Survivor αποφάσισε να συμμετάσχει στη γνωστή σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς” και θα είναι ένα από τα πρόσωπο που μπαίνουν στο πρόγραμμα για να εμφανιστεί σύντομα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος επέλεξε να μην δώσει το παρών στο Survivor All Star έχει στραφεί προς τη μυθοπλασία και την υποκριτική που έχει γίνει μεγάλη του αγάπη και θέλει να παίξει σε σειρές και παραστάσεις οι οποίες του ταιριάζουν ενώ παράλληλα τρέχει και άλλο projects τα οποία είναι πολύ σημαντικά όπως ο “Φύλακας Άγγελος”.

Αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερα ατού καθώς ζει τον έρωτα στο πλευρό μιας πρώην Survivor, της Βασιλικής Βαμβακούση και ο κόσμος συνεχίζει να τον στηρίζει σε ότι κάνει μέσω των social media και ακολουθώντας τον σε κάθε βήμα του.

Τσέκαρε και αυτά: