Ο Γιώργος Αρσενάκος, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την μουσική βιομηχανία της Ελλάδας αφού είναι ο CEO και συνιδρυτής της Panik Records, η οποία είναι από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρίες στην χώρα μας.
Πλέον, τηλεοπτικά τον βλέπουμε ως κριτή του ριάλιτι μουσικής Fame Story.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μερικά πράγματα που ίσως να μη γνωρίζατε για τον Γιώργο Αρσενάκο
- Γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1981, πέρασε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Αθήνα και έχει σπουδάσει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών
- Πριν ιδρύσει την Panik με τον Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση, είχε κάνει συνεργασίες με λαμπρούς καλλιτέχνες και με τεράστιες δισκογραφικές..
- Είναι φίλος με την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση.
- Το 2021, συμμετείχε στο talent show του ΣΚΑΪ “House Of Fame La Academia“, ως κριτής πάλι, με τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιάννη Πλούταρχο.
- Πέρα από τη μουσική, ο Γιώργος Αρσενάκος ασχολήθηκε με τη συγγραφή, γράφοντας το πρώτο του βιβλίο «Ένα Θέλω Μπορεί».
Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος Ελεάννα Βραχάλη και είχε πει στον Νίκο Μουτσινά χαρακτηριστικά:
“Ήταν ένα ανέκδοτο τραγούδι της Ελεάννας, το οποίο ταυτίστηκε με αυτό που είμαι, με αυτό που νιώθω, με αυτό που έγραψα. Η καραντίνα με οδήγησε σε αυτό. Μέσα από την καραντίνα κάναμε ένα break, οι ρυθμοί έπεσαν. Οπότε λες τι έχω κάνει; Είμαι 40. Λέω τι έχω κάνει τα τελευταία 20 χρόνια; Να αναλογιστώ. Έτσι προέκυψε αυτό το βιβλίο”.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα για τον Γιώργο Αρσενάκο, αφού είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Down Town ότι:
“Στη νύχτα υπήρχαν δυσκολίες, υπήρχε αγριάδα. Δυσκολίες όμως συναντάς και τη μέρα, και πολλές φορές χειρότερη χυδαιότητα απ’ ό,τι τη νύχτα. Γιατί η νύχτα έχει την αγριάδα που σου λέω, αλλά έχει και μια ευθύτητα, έναν αυθορμητισμό, μια ειλικρίνεια. Τη μέρα πολλές φορές υποκρινόμαστε, έχουμε δεύτερες σκέψεις. Μετά από λίγα χρόνια, βέβαια, αποφάσισα ότι δεν θέλω να περάσω όλα μου τα χρόνια ζώντας από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, ότι δεν θέλω να βγάζω γαρίφαλα από το κεφάλι μου. Έτσι ξεκίνησα να εργάζομαι στην Universal Music. Έμεινα εκεί πέντε χρόνια. Έγινα υπεύθυνος ελληνικού ρεπερτορίου – είχαμε καλλιτέχνες που πραγματικά «θέριζαν»: τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Νίκο Βέρτη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όλα αυτά μέχρι το 2011, που ξαφνικά ένα πρωί απολύθηκα. Από εκεί που ήμουν «βασιλιάς» στα 30 μου, έμεινα κυριολεκτικά στον αέρα. Ήμουν θύμα της αλλαγής διοίκησης και της γενικότερης κρίσης που υπήρχε τότε στην Ελλάδα. Ήταν μεγάλο σοκ. Πήγα ένα πρωί στη δουλειά και απλώς με απέλυσαν, μου πήραν το αυτοκίνητο, μου πήραν το κινητό – ανήκαν όλα στην εταιρεία – έχασα το μισθό μου. Όλα έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία προειδοποίηση. Θυμάμαι μόνο ότι έφυγα από το γραφείο, κατέβηκα στη Λεωφόρο Μεσογείων και έκατσα μόνος μου σε μια στάση λεωφορείου. Δεν ήξερα πού να στραφώ! Έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνάνε και έβαλα τα κλάματα. Ένας ζωντανός νεκρός που κοιτούσε το χάος. Μετά από λίγη ώρα πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο για να έρθει να με μαζέψει. Πήγαμε σπίτι, μου μαγείρεψε, με παρηγόρησε και από την άλλη κιόλας μέρα αποφάσισα να πάρω τα πάνω μου”
.
Τσέκαρε και αυτά:
Smoothie με ρόδι: Πώς να το φτιάξεις και τα οφέλη στην υγεία
Απολλεών: Από πού βγαίνει το ψευδώνυμο