Γιώργος Ασημακόπουλος

Έτοιμος να αποχωρήσει από το Survivor All Star ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος όταν είδε πως οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αλλά αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του και να αφήσει τον κόσμο να αποφασίσει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο νέος υποψήφιος δεν μπορούσε να πιστέψει πως οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν γιατί θεωρούν πως δεν είναι καλός αγωνιστικά και εκείνος δήλωσε στην προσωπική του συνέντευξη πως νιώθει ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο απλά πετούν κάτω και πως έπρεπε να πατήσει πόδι στον Ηλία Γκότση για να διαλέγει εκείνος ποιον θα ματσάρει. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δε θέλει να είναι κοντά σε κάποιους παίκτες.

Σε άλλα νέα, ένα σκληρό αγώνισμα έρχεται ξανά για να ταλαιπωρήσει τους All Stars και στο συμβούλιο θα δούμε μια νέα κόντρα να “γεννιέται” καθώς ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας θα έχουν μια έντονη διαφωνία!

Ο μισθοφόρος του All Star δε δέχεται να ακούει πολλά πράγματα για την ομάδα του και θέλει να μην ασχολείται μαζί τους η άλλη ομάδα αλλά δεν είναι πολύ εύκολο να γίνει όταν  Λιανός κάνει ερωτήσεις.

Τσέκαρε και αυτά: