Γιώργος Ασημακόπουλος: Μια μαγική Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με τον αληθινό Αη-Βασίλη από την Φιλανδία και το άναμμα του εντυπωσιακού και φωτεινού Δέντρο των Ευχών, πραγματοποιήθηκε στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Τα πρόσωπα των μικρών ασθενών έλαμψαν με τα πιο ζεστά και φωτεινά χαμόγελα, δημιουργώντας μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα και σκορπώντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.

ad

Στη τόσο σημαντική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», παρευρέθηκε και ο επιχειρηματίας και φίλος του Συλλόγου, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μερικούς μήνες πριν, δώρισε χρήματα σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου. Ένα σημαντικό μέρος της δωρεάς αυτής, πήγε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μανώλης Παπασάββας, ενημέρωσαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο για την δωρεά του μυελού των οστών και τον προσκάλεσαν να γίνει Δωρητής.