Γιώργος Ασημακόπουλος

O Γιώργος Ασημακόπουλος είναι Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος έχει δημιουργήσει καταστήματα με ρούχα στην περιοχή της Αθήνας και έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσω της συμμετοχής του στο Survivor.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας μπήκε στο Survivor 4 έχοντας προκαλέσει πολλά ερωτήματα διότι σε όλο το παιχνίδι τα γένια του ήταν “ακούνητα” και πολύ περιποιημένα! Και ο κόσμος ήθελε εξηγήσεις!

Το βιογραφικό του Γιώργου Ασημακόπουλου

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 31 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε στη σχολή των Μηχανολόγων-μηχανικών αλλά επέλεξε να ακολουθήσει την επιχειρηματική διαδρομή και να δημιουργήσει καταστήματα, όπως είχαν οι γονείς του.

Τα καταστήματα του βρίσκονται στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Μύκονο.

Αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor 4 και κατάφερε να κάνει χαμό με τις ατάκες του και με τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα πράγματα!

Πολλές ήταν οι φήμες που τον ήθελαν να δέχεται bullying για τη σεξουαλικότητα του αλλά ο ίδιος δε σχολίασε ποτέ τίποτα και συνέχισε τη ζωή του.

Oι πλαστικές επεμβάσεις

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας πολύ όμορφος άνδρας και πολλά ήταν τα άτομα που καρδιοχτύπησαν όταν τον είδαν να εμφανίζεται στο Survivor.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πώς έχει κάνει κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα του και στο πρόσωπο του, αλλά όχι κάτι ακραίο.

Είχε κάνει στο παρελθόν μια μορφή λιποαναρρόφησης η οποία “καθαρίζει” τους κοιλιακούς και φαίνεται πιο έντονη η γράμμωση.

Κατά τα άλλα, γυμνάζεται πολύ και επιλέγει να φροντίζει με τον τρόπο του με τον τρόπο που επιθυμεί εκείνος!

Στο πρόσωπο φέρεται να μην έχει κάνει κάτι ενώ στο σώμα του έχει προβεί σε χρήση λέιζερ έτσι ώστε να φαίνεται “καθαρό”.

Οι celebrity φιλίες

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λόγω τις δουλειάς του έχει έρθει κοντά με πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz και κάνει παρέα μαζί τους.

Μια γυναίκα που λατρεύει και τον λατρεύει και η ίδια είναι η Φαίη Σκορδά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τον θεωρούν από τα “καλά παιδιά” του χώρου!

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 300Κ followers!

Τσέκαρε και αυτά :

Πάρκα σκύλων : Δυο νέα στην Αθήνα

Αλιάκμονας : Πέταξε το μωρό της στο ποτάμι (άποψη)