Γιώργος Γεωργίου

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι ένα από τα πρώτα αγόρια που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για Τενερίφη και μπήκε στο Love Ilsand με σκοπό να γνωρίσει τον έρωτα.

 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιώργος θέλει συγκεκριμένα πράγματα από τη ζωή και οι απόψεις του είναι και αυτές πολύ συγκεκριμένες.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον Γιώργο

#1. Είναι 21 ετών!

#2. Δουλεύει ως barista

#3. Είναι Τοξότης στο ζώδιο

#4. Η Ελένη Φουρέιρα είναι το celebrity crush του!

Ο Γιώργος Γεωργίου μένει στην Αθήνα και η οικογένεια του είναι πολύ σημαντική για εκείνον. Έχει 2 αδερφές οι οποίες είναι μεγαλύτερες του και είναι ερωτευμένος με το ένα ανιψάκι του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Όταν πέρασε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης, είδε πώς δεν είναι για εκείνον. Και έτσι δεν πήγε ποτέ. Είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στο ρητό “μάθε τέχνη και άστηνε και αν πεινάσεις πιάστηνε”.

Έχει υπάρξει ηθοποιός σε escape room, έχει δουλέψει σε βενζινάδικο, ως security αλλά και ως μπαρίστα.

Η καλλισθενική γυμναστική είναι το χόμπι του και του αρέσουν πολύ τα escape rooms.

Ως άνθρωπος είναι έξυπνος – όπως έχει πει – είναι δυναμικός και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν έχει πρόβλημα να κάνει την πρώτη κίνηση και να έρθει κοντά με μια κοπέλα ενώ του αρέσει το γεγονός πώς μπορεί οι άλλοι να θεωρούν όμορφο το κορίτσι του.

Όταν βρισκόταν στον στρατό είχε σχέση αλλά έληξε άδοξα και τον “χτύπησε” ψυχολογικά. Μπαίνει στο Love Island για να ξεπεράσει τον χωρισμό του και θέλει να κάνει νέες γνωριμίες.

Τσέκαρε και αυτό : Sam Smith : Το νέο του τραγούδι