Γιώργος Γιαννιάς

Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι Έλληνας τραγουδιστής ο οποίος έχει καταφέρει να φέρει στο ελληνικό πεντάγραμμο μεγάλες επιτυχίες και ο κόσμος του έχει ιδιαίτερη συμπάθεια. διότι θεωρείται ένα από τα πολύ καλά παιδιά της “νύχτας” και πάντα βρίσκει τρόπο για να ξεσηκώνει τον κόσμο στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Γιώργος Γιαννιάς – Βιογραφικό, Instagram, ο έρωτας με την καλλονή σύζυγό του, και οι επιτυχίες

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε το 1979 στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε! Από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αγάπη στο τραγούδι και όπου βρισκόταν τραγουδούσε γνωστές επιτυχίες, πιστεύοντας πως κάποια μέρα θα μπορεί να πει δικά του τραγούδια σε ένα μεγάλο κοινό.

Πριν ακόμη αποφοιτήσει από το σχολείο, ξεκίνησε να εμφανίζεται σε ένα νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου και η πρόταση από τη δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ ΕMI δεν άργησε να έρθει καθώς είχαν δει οι άνθρωποι της πως το παιδί έχει άστρο. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και το 2001 ξεκίνησε να εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Ο τραγουδιστής είχε πει στο παρελθόν πως άφησε το λύκειο στη μέση καθώς ήθελε να τραγουδήσει και αυτός ήταν ο στόχος του! Η οικογένεια του ήταν πάντα στο πλευρό του και τους λατρεύει όλους!

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε με τον δίσκο “3/4” και το πιο γνωστό τραγούδι του ήταν το “Φύγε”.

Κάποιες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι :

  •  Γι’ αυτό σ΄αγαπώ
  • Κρύψε Με
  • Μου Φτάνει Να Έχω Εσένα
  • Αυτό Μου Φταίει
  • Πάνω Στα Σύρματα
  • Ετοιμάσου
  • Αν Φύγεις
  • Κούκλα Σε Βιτρίνα

Ο έρωτας με την Ελευθερία Παντελιδάκη

Ο Γιώργος Γιαννιάς βρήκε τον έρωτα στα γαλανά μάτια της συζύγου, Ελευθερία Παντελιδάκη, πριν από 15 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Οι δυο του θεωρούνται από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και υπενθυμίζουν σε όλους μας πως ο αληθινός έρωτας υπάρχει.

Παντρεύτηκαν στο νησί των Ιπποτών πριν από αρκετά χρόνια και κουμπάροι του ήταν ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Τζένη Τζιβεριώτη. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή τους.

Η χορεύτρια σύζυγος του, είναι πάντα στο πλευρό του και δίνει το παρών στις πρεμιέρες που κάνει στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται ενώ και οι δυο λατρεύουν τα πανέμορφα παιδάκια τους.

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad