Γιώργος Γρηγοριάδης

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι Έλληνας δημοσιογράφος ο οποίος έχει καταφέρει μέσα από την πολυετή του εμπειρία στο χώρο να δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ανθρώπους που εμπιστεύεται ο κόσμος για την ενημέρωση του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραχωρεί κατά καιρούς συνεντεύξεις που αφορούν στη ζωή του ενώ είναι και πολύ ενεργός στα social media καθώς αναρτά στιγμές από την εκπομπή όπου συμμετέχει και κάνει πολλά πράγματα με την οικογένεια του.

Γιώργος Γρηγοριάδης – Βιογραφικό, Instagram, προσωπική ζωή, ο Παπαδάκης και η δημοσιογραφία

Ο δημοσιογράφος είναι γεννημένο στην Αριδαία του νομού Πέλλας και είναι 49 ετών! Και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη την ηλικία του και καθώς φαίνεται πολύ μικρότερος! Είναι ο “βενιαμίν” της οικογένειας του και όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει δικηγόρος ή γιατρός.

Ωστόσο, όταν βρέθηκε στην ηλικία των 16 ετών επέλεξε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία διότι είχε μπει στη ζωή του η ιδιωτική τηλεόραση. Σπούδασε σε ιδιωτικό ΙΕΚ και ξεκίνησε την καριέρα του στο ανταποκριτικό γραφείο του STAR στη Θεσσαλονίκη. Έπειτα βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση στον ANT1.

Είναι στο χώρο της δημοσιογραφίας σχεδόν 24 χρόνια και έχει ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο ως μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής.

Του αρέσει πολύ να λέει ανέκδοτα όπως έχει πει στο παρελθόν ενώ του αρέσει πολύ να τραγουδά και να τρώει ένα καλό πιάτο μακαρονάδας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολύ στενά και όπως έχει πει ο δημοσιογράφος, ο πολύ γνωστός και έμπειρος παρουσιαστής του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του και να καταφέρει να βγει πιο εύκολα μπροστά.

Η προσωπική ζωή

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι πολύ ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή καθώς έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο γάμο με την Θεοδώρα Ψηλομέση και έχουν απόκτησε δυο παιδιά τα οποία λατρεύουν.

Οι δυο τους επιλέγουν να περνούν πολλές στιγμές τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μοιράζονται στιγμές τους στα social media.

To Instagram

Ο δημοσιογράφος είναι πολύ ενεργός στο Instagram και μέσω αυτού παρουσιάζει πολλές στιγμές από όσα κάνει καθημερινά γιατί θέλει να βλέπει ο κόσμος όσα γίνονται ενώ δεν παραλείπει να κάνει κάνε αναφορές σε πολλές ειδήσεις.

Τσέκαρε και αυτά: