Γιώργος Καπουτζίδης

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στην ακτή, στην ακτή… εκεί που σκάει το κύμα! ❤️❤️❤️❤️❤️ #51 #reunion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρέθεσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την παιδική του ζωή, για την εφηβεία, για το λαχείο που κέρδισαν οι γονείς του, για το πάθος του με τον αθλητισμό, αλλά και για την σεξουάλικότητά του.

“Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

“Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι. Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ό,τι λέω και ό,τι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω.» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει. Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο.

Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα”.

Ο ηθοποιός μίλησε, επιπροσθέτως, για τη μεγάλη του τηλεοπτική αγάπη που δεν είναι αλλά παρά το “Στο Παρά 5”, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις “Σαββατογεννημένες” – που ήταν το πρώτο του τηλεοπτικό ξεκίνημα -, αλλά και για την “Εθνική Ελλάδος”, η οποία διεκόπη στην περίοδο που η Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με τα Capital Controls.