Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος ο οποίος έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” όπου μίλησε για τη σειρά “Σέρρες” και για το γεγονός πως θέλει όταν έχει σχέση με έναν άνθρωπο, να κάνει παρέα με τους φίλους του και να υπάρχει ένα ωραίο δέσιμο μεταξύ τους.
Αυτό που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης σχετικά με το γεγονός πως θέλει ο σύντροφος του να κάνει παρέα με τους φίλους του είναι κάτι το οποίο θα ήταν ιδανικό για όλα τα ζευγάρια.
Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μας και όταν ερωτευόμαστε τους θέλουμε στο πλευρό μας για να χαρούν με τη χαρά μας και να γνωρίσουν τον άνθρωπο τον οποίο έχουμε επιλέξει ως σύντροφο.
Ο δημιουργός είπε χαρακτηριστικά:
“Όταν έχω σύντροφο, θέλω να κάνει παρέα και με τους φίλους μου και θέλω να είναι κομμάτι της παρέας. Δεν ξεχνάω του φίλους μου. Για ένα διάστημα όλοι χάνονται, εμένα οι φίλοι μου με δικαιολογούν και ερωτευμένος να μην είμαι και στον κόσμο μου να είμαι”.
Τσέκαρε και αυτά: