Γιώργος Καράβας

Γιώργος Καράβας: Ένα νέο challenge είχε σκεφτεί η Ζενεβιέβ και δεν έχασε χρόνο για να το μοιραστεί με τους παίκτες που είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Γιώργο Καράβα!

Ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ είπαν στα μοντέλα πως θα πρέπει να φορέσουν τα εσώρουχα τους, να γίνουν άσπροι με ταλκ και να φορέσουν μια latex στολή, κάτι που είναι τρομερά δύσκολο.

Αφού θα το φορούσαν μέσα σε χρόνο δυο λεπτών έχοντας βοήθεια δυο άλλων συμμετεχόντων θα είχαν δέκα δευτερόλεπτα να φωτογραφηθούν!

Κι άρχισε ένας ένας να στήνεται στον φακό, να γίνονται κάτασπροι από το ταλκ και οι βοηθοί να παλεύουν για να τους το χωρέσουν.

Φυσικά σε κάθε φωτογραφία που γινόταν υπήρχαν οι γνωστές κακίες από τους άλλους που παρατηρούσαν τους συναδέλφους τους.

Κι ήρθε η ώρα ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ να ανακοινώσουν ποιος είναι αυτός που κερδίζει το συγκεκριμένο challenge!

O Γιώργος Καράβας ήταν αυτός που θα αποφάσιζε ποιος θα νικήσει! Ήταν ανάμεσα σε Έντουαρντ, Αιμιλιάνο, Ηρακλή και Ανδρέα. Ο coach επέλεξε τον Αιμιλιάνο με τον Έντουαρντ να αντιδρά και να λέει πως δεν ήταν καν μοντελική πόζα και να δηλώνει “πλάκα μου κάνεις”.

Ο Γιώργος Καράβας κάλεσε τον Αντρέα για να του εξηγήσει με ποιο σκεπτικό επέλεξε τον Αιμιλιάνο, αλλά ο Αντρέας δεν πείστηκε. Ο Έντουαρντ πάλι μίλησε ελαφρώς υποτιμητικά για τον Γιώργο Καράβα και δήλωσε πως θα προτιμούσε να ακούσει από τον Καράβα πως δεν τον συμπαθεί και όχι όλα τα άλλα σχόλια.

Γενικά η απόφαση του Γιώργου Καράβα προκάλεσε μεγάλες κόντρες και σούσουρο και όλα έφτασαν στα αυτιά του coach.

Ο Αιμιλιάνο επέλεξε την Μαριαγάπη για να πάνε στην έκπληξη που τους περίμενε.