Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή έχουν καταφέρει να “ανεβάσουν” τη θερμοκρασία αλλά και το αίμα στο κεφάλι κάποιων συμπαικτών τους στο Survivor και μετά το περιβόητο φιλί στην πισίνα, έγινε χαμός στα social media.

Ο 28χρονος αγρότης από τα Φάρσαλα έπαθε κοκομπλόκο μόλις αντίκρισε την ηθοποιό στην αντίπαλη ομάδα και η ίδια φάνηκε να κολακεύεται από το φλερτ που της έκανε. Όμως, υπάρχουν κάποιες διαφορές που έχουμε εντοπίσει (βασικά, βγάζουν μάτι) και είπαμε να κάνουμε μια μικρή αναφορά σε αυτές.

#1. Ο Γιώργος Κατσαούνης μπαίνοντας στο Survivor, δήλωσε στο βιογραφικό του πώς είναι single, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή όχι!

#2. Ο αγρότης του Survivor δηλώνειι πως είναι τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι και τη διεκδικεί με όποιον τρόπο μπορεί! Εκείνη φαίνεται να είναι λιγότερο ενθουσιασμένη και περισσότερο κολακευμένη.

#3.Η Μυριέλλα Κουρεντή – τουλάχιστον στα επεισόδια που βλέπουμε – φρόντισε να είναι ξεκάθαρη στον Βαλάντη πως έχει αγόρι στην Ελλάδα αλλά μπροστά στη θέα του Κατσαούνη τα ξέχασε όλα!

Ας είμαστε ειλικρινείς! Πολλά μπορεί να “παίζουν” πίσω από τη συγκεκριμένη επαφή που έχει γίνει αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι “αγνά” τα πράγματα. Ωστόσο, είναι άσχημο να υπάρχουν τέτοιες εικόνες όταν υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος ξαφνικά βλέπει το πρόσωπο που αγαπά να ερωτοτρπεί στην κάμερα! Βέβαια, μπορεί να έχουν κάνει τη δική τους συμφωνία και να τα έχουν βρει μεταξύ τους!

Κάθε ζευγάρι δημιουργεί τους δικούς του κανόνες και πορεύεται με αυτούς! Αλλά ο Γιώργος την έχει “δαγκώσει” τη λαμαρίνα και δύσκολα θα ξεκολλήσει!

“Σουηδικό” μας βγήκε το Survivor πάντως, αφού ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, μιλώντας στο Hello είπε πως:

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».