Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης που μας έρχεται από τα Φάρσαλα και πλέον τον βλέπουμε στο Survivor στον Άγιο Δομίνικο έδειξε από την πρώτη στιγμή πως είναι ένας παίκτης που θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις.

Ο 27χρονος που ζει στη Λάρισα όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο προσεχτικός όταν μιλάει, οπότε τότε φεύγουν “μαργαριτάρια” και κάνουν τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor έξαλλους.

Ο ίδιος δικαίως στο βιογραφικό του παρορμητικός και αντιδραστικός και αυτό φαίνεται σε κάθε επεισόδιο μέχρι που κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε και φαίνεται πως είναι ίσως το πιο “μισητό” πρόσωπο στους Διάσημους.

Σε ένα από τα Συμβούλια του νησιού, αποκαλύφθηκε πως ο Γιώργος Κατσαούνης έχει χαρακτηρίσει κοντό τον Γιώργο Πηλίδη, γεγονός που είχε κάνει έξαλλους τους Διάσημους, ενώ όταν τους χαρακτήρισε πως εκείνοι είναι για τα σαλόνια ενώ οι μαχητές για τα αλώνια, αυτό πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα.

Οι περισσότεροι Διάσημοι στράφηκαν εναντίον του λέγοντάς του πως δεν μπορεί να το λέει αυτό γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να έχουν περάσει και εκείνοι στη ζωή τους, ενώ του είπαν πως έχουν σκοπό να μην επιστρέφουν τα υποτιμητικά του σχόλια γιατί είναι ανώτεροι από εκείνον.

Μπορεί βέβαια ο ίδιος να δηλώνει πως έχει μεγάλη καρδιά, αλλά φαίνεται πως οι Διάσημοι αδιαφορούν για αυτό λέγοντας πως δεν θέλουν πλέον να τον δικαιολογούν.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ωστόσο βρήκε στήριξη στους Μαχητές, οι οποίοι ναι μεν κατάλαβαν πως είχε πετάξει κοτσάνα ο συμπαίκτης τους, αλλά εξήγησαν πως είναι ένα εξαιρετικό παιδί, απλά άλλο είπε, άλλο εννοούσε.

Ο Γιώργος πάντως από τα Φάρσαλα έχει ήδη ανάψει φωτιές.