Γιώργος Κατσαούνης

Για πρώτη φορά είδαμε στο Survivor έναν παίκτη και συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσαούνης να κινδυνεύει με αποβολή από το παιχνίδι επιβίωσης μετά την επίθεση που έκανε στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο Γιώργος Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος για άλλη μία φορά αποτέλεσε πηγή έντασης μέσα στις καλύβες. Αυτή η ενέργειά του αναστάτωσε όλους τους παίκτες του Survivor, αλλά και την παραγωγή που τον έθεσε εκτός παιχνιδιού μέχρι να λάβει απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

Το Twitter αντέδρασε σε αυτές τις εξελίξεις και πολλοί θύμιζαν στην παραγωγή κι άλλα περιστατικά που δεν υπήρξε όμως τόσο σκληρή αντίδραση της παραγωγής. Οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν και τον άγριο καυγά πάλι του Τάκη Καραγκούνια με τον Άρη Σοϊλέδη που αναγκάστηκαν να μπουν εργαζόμενοι της παραγωγής να τους χωρίσουν.

Θυμήθηκαν επίσης και την παραβίαση από τον Άρη και τον Ταλαντσεφ με τα κινητά, ενώ κάποιοι φάνηκαν να μην είχαν ξεχάσει ούτε ότι και η Βρισηίδα είχε σηκώσει το χέρι της στον Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντάς τον.

Βέβαια όμως κανείς δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά του Τσάκατσουκα και το Twitter απάντησε στο mini poll του citynow.gr για το εάν πρέπει η παραγωγή να διώξει τελείως από το παιχνίδι τον παίκτη.

Ο Γιώργος Κατσαούνης σύμφωνα με αυτό το poll πρέπει να αποβληθεί από το Survivor οριστικά. Οι χρήστες σε ποσοστό 65,6% θεωρούν πως η παραγωγή πρέπει να διώξει τον παίκτη, ενώ 34,4% απαντά πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποβληθεί από το reality επιβίωσης ο Γιώργος.

 

Το σίγουρο είναι πως στις επόμενες ώρες η παραγωγή θα αποφασίσει!

Τσέκαρε κι αυτό:

Κώστας Γκουσγκούνης: Πέθανε σε ηλικία 92 ετών